Застосування рослинних решток у сучасних агротехнологіях
0.00₴
Наведено відомості щодо розрахунку обсягів утворення рослинних решток сільськогосподарських культур, їх хімічного складу та трансформації у ґрунті. Розглянуто ефективні способи прискорення деструкції соломи та агротехнічні вимоги до застосування соломи у землеробстві. Показано вплив соломи на урожайність і якість продукції сільськогосподарських культур та властивості ґрунту. Особливу увагу приділено процесам відтворення органічної речовини ґрунту за рахунок рослинних решток. Висвітлено екологічні та економічні аспекти застосування соломи як добрива. Визначено вплив спалювання соломи на показники родючості ґрунту. Науково-практичне видання розраховано на використання в системі агропромислового виробництва, працівниками обласних і районних управлінь сільського господарства, керівниками та агрономами агроформувань усіх форм власності та науковцями.
ISBN 978-617-619-227-5
Застосування рослинних решток у сучасних агротехнологіях (науково-практичне видання) / Балюк С.А., Заришняк A.C., Скрильник Є.В., Кучер А.В., Кутова А.М., Хромяк В.М., Глущенко Л.Д., Доценко О.В., Товстий Ю.М., Стивенсон Г., Гительсон А. Харків: КП «Міська друкарня», 2019. 34 с.
Related products
-
Довідник нормативних показників якості продукції сільськогосподарських культур у різних ґрунтово-кліматичних зонах України
Ціна: 29.19₴ Add to cart -
Агровимоги до передпосівного обробітку щодо структурного складу та щільності будови грунту з урахуванням розміру насіння сільськогосподарських культур. Рекомендації
Ціна: 5.00₴ Add to cart -
Розвиток українського агрономічного ґрунтознавства
Ціна: 116.40₴ Add to cart -
Зрошувані ґрунти Донецької області: еколого-агромеліоративний стан, комплексні заходи з охорони та раціонального використання
Ціна: 0.00₴ Add to cart