» Scientific publications » Стратегічні напрями розвитку низьковуглецевого землекористування як запоруки стійкості до змін клімату

Стратегічні напрями розвитку низьковуглецевого землекористування як запоруки стійкості до змін клімату

0.00

Out of stock

SKU: 34667 Category:

У монографії вперше обґрунтовано стратегічні напрями розвитку низьковуглецевого аграрного землекористування як запоруки стійкості до змін клімату. Розроблено концепцію сталого управління органічним вуглецем ґрунту. Обґрунтовано екосистемні засади оцінювання збитків від втрати органічного вуглецю з ґрунту. Запропоновано авторський науково-методичний підхід до кількісної економічної (грошової) оцінки екологічного ефекту від запобігання емісії вуглекислого газу з ґрунтів земель сільськогосподарського призначення за різних рівнів антропогенного навантаження; здійснено макроекономічну оцінку потенціалу розвитку низьковуглецевого землекористування; визначено еколого-економічну ефективність агроприйомів регулювання вуглецевого режиму ґрунтів, застосування яких сприятиме раціональному використанню ґрунтових ресурсів.
Розраховано на політиків, науковців, викладачів, керівників і спеціалістів органів державного управління, фахівців агроформувань, аспірантів, студентів і всіх, хто цікавиться еколого-економічними питаннями розвитку низьковуглецевого аграрного землекористування.

ISBN 978-617-7738-74-8

Кучер А.В. Стратегічні напрями розвитку низьковуглецевого землекористування як запоруки стійкості до змін клімату: монографія. Харків: ФОП Боровін О.В., 2019. 202 с.

Автор

Тема

en_USEnglish