» News » Зустріч з представниками Інституту прикладної біотехнології

Зустріч з представниками Інституту прикладної біотехнології

30 квітня 2024 року у рамках зустрічей з професіоналами-практиками та представниками Ради роботодавців відбулася зустріч здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальностей 201 Агрономія, 091 Біологія та молодих співробітників ННЦ ІҐА з представниками компанії БТУ-ЦЕНТР: доктором сільськогосподарських наук Корсун Світланою Георгіївною – виконавчим директором Інституту прикладної біотехнології та Іриною Олександрівною Самайчук – директором з управління персоналом компанії.

Світлана Георгіївна у своїй доповіді розповіла про Інститут прикладної біотехнології – мету створення, напрями його діяльності, польові та лабораторні дослідження, які вони проводять з мікробіологічними препаратами, про діяльність аналітичних лабораторій.  Інститут займається вивченням впливу пулу мікроорганізмів та продуктів їх життєдіяльності на компоненти агроекосистеми (грунт, рослини, тварини, мікробний ценоз).

Тема доповіді:  «BTU Biotech Company – український виробник мікробіологічних препаратів. Кар’єрні можливості на виробництві».

         Ірина Олександрівна  оповістила про компанію БТУ-ЦЕНТР (BTU Biotech Company) як українського виробника мікробіологічних препаратів, про напрями її діяльності та виробництва, її можливості, 25-річний практичний досвід роботи, розробки та інновації, можливості кар’єрного зростання для молодих фахівців.

Дякуємо Світлані Георгіївні та Ірині Олександрівні за цікаві доповіді та цінний практичний досвід, яким вони поділилися з аспірантами та молодими вченими Інституту!

en_USEnglish