Концепція виробництва овочево-баштанної продукції в Україні на період до 2015 року
10.60₴
Концепцію розроблено на підставі Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 190 від 20.05.2011 р. та Рішення засідання Комітету з конкурсних торгів Міністерства аграрної політики та продовольства України (протокол № 2 від 04.08.2011 р.). У Концепції викладено загальну стратегію і пріоритетні напрями розвитку овочівництва і баштанництва та переробної галузі на період до 2015 року. Визначено обсяги виробництва овочевої і баштанної продукції та обґрунтовано норми споживання овочів на одну людину. Реалізація положень концепції досягається за рахунок існуючого потенціалу сільгоспвиробників овочевої і баштанної продукції, впровадження новітніх технологій вирощування культур, удосконалення фінансово-кредитної політики інфраструктури ринку та експортно-імпортних операцій.
Концепцію розраховано на спеціалістів аграрного сектору і переробної галузі, наукових працівників і аспірантів та студентів вищих навчальних закладів.
ISBN 978-617-619-053-0
Концепція виробництва овочево-баштанної продукції в Україні на період до 2015 року. С.А. Балюк, М.В. Лісовий, М.І. Ромащенко, О.Д. Вітанов. Харків: Міськдрук, 2012. 28 с.
Автор | |
---|---|
Тема |
Related products
-
Фермеру про ґрунтo- і ресурсозбережувальні інновації з обробітку
Ціна: 0.00₴ Add to cart -
Основи управління родючістю ґрунтів
Ціна: 0.00₴ Read more -
Агровимоги до передпосівного обробітку щодо структурного складу та щільності будови грунту з урахуванням розміру насіння сільськогосподарських культур. Рекомендації
Ціна: 5.00₴ Add to cart -
Розвиток українського агрономічного ґрунтознавства
Ціна: 116.40₴ Add to cart