» Новини » Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл «ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ІННОВАЦІЙНИХ РОЗРОБОК МОЛОДИХ ВЧЕНИХ У ГРУНТОВО-АГРОХІМІЧНІЙ НАУЦІ»

Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл «ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ІННОВАЦІЙНИХ РОЗРОБОК МОЛОДИХ ВЧЕНИХ У ГРУНТОВО-АГРОХІМІЧНІЙ НАУЦІ»

Згідно з графіком проведення науковими установами НААН міжнародних та всеукраїнських заходів на 2017 рік у Національному науковому центрі «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» 18-19 травня проведено Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл для молодих вчених „ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ІННОВАЦІЙНИХ РОЗРОБОК МОЛОДИХ ВЧЕНИХ У ГРУНТОВО-АГРОХІМІЧНІЙ НАУЦІ”, присвячену міжнародному року ґрунтів.

У Конференції взяли участь 27 молодих науковця та аспіранти, представники науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів – Інститут географії НАН України, Львівський національний аграрний університет, Харківська державна зооветеринарна академія, Уманський національний університет садівництва, Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету, Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, ННЦ «ІГА імені О.Н. Соколовського». Протягом Конференції було заслухано і обговорено 18 наукових доповідей.

Серед представлених доповідей було обрано найкращі та авторів нагороджено грамотами за найкращу наукову доповідь: Залавський Ю.В., Ревтьє-Уварова А.В., Кучер А.В., Сплодитель А.О.

19 травня у рамках Всеукраїнського науково-практичного круглого столу для молодих вчених проведено польову екскурсію з виїздом до селища Кицівка (Печенізький район, Харківська область). Соловей В.Б., канд. с.-г. наук провів лекцію та описав 2 ґрунтові розрізи.

ukУкраїнська