Концепція виробництва овочево-баштанної продукції в Україні на період до 2015 року
10.60₴
Концепцію розроблено на підставі Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 190 від 20.05.2011 р. та Рішення засідання Комітету з конкурсних торгів Міністерства аграрної політики та продовольства України (протокол № 2 від 04.08.2011 р.). У Концепції викладено загальну стратегію і пріоритетні напрями розвитку овочівництва і баштанництва та переробної галузі на період до 2015 року. Визначено обсяги виробництва овочевої і баштанної продукції та обґрунтовано норми споживання овочів на одну людину. Реалізація положень концепції досягається за рахунок існуючого потенціалу сільгоспвиробників овочевої і баштанної продукції, впровадження новітніх технологій вирощування культур, удосконалення фінансово-кредитної політики інфраструктури ринку та експортно-імпортних операцій.
Концепцію розраховано на спеціалістів аграрного сектору і переробної галузі, наукових працівників і аспірантів та студентів вищих навчальних закладів.
ISBN 978-617-619-053-0
Концепція виробництва овочево-баштанної продукції в Україні на період до 2015 року. С.А. Балюк, М.В. Лісовий, М.І. Ромащенко, О.Д. Вітанов. Харків: Міськдрук, 2012. 28 с.
Автор | |
---|---|
Тема |
Схожі товари
-
Система інформаційно-технологічного забезпечення ефективного використання заплавних ґрунтів з урахуванням їх екологічної безпеки: рекомендації
Ціна: 9.83₴ Додати в кошик -
Оцінка функціонування агроландшафту за показниками вологозабезпеченості та параметри його оптимізації (методичні рекомендації)
Ціна: 0.00₴ Додати в кошик -
Зрошувані ґрунти Донецької області: еколого-агромеліоративний стан, комплексні заходи з охорони та раціонального використання
Ціна: 0.00₴ Додати в кошик -
Сторінки історії агрохімічних досліджень в Україні
Ціна: 0.00₴ Додати в кошик